Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد محمدی فر سخنگوی ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه این افزایش سهمیه دیگر اختصاص به موکب‌ها ندارد و متقاضیان این سفر از امروز می‌توانند با مراجعه به سامانه سماح سازمان حج و زیارت برای اعزام به عراق ثبت‌نام کنند، تصریح کرد: کسانی که ثبت‌نام آن‌ها قطعی و نهایی شود به‌صورت پیامک از این موضوع اطلاع خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در ستاد مرکزی اربعین، با تاکید بر اینکه کسانی که دو دوز واکسن کرونا را زده‌اند و دارای بیماری زمینه‌ای نیستند برای انجام این سفر ثبت‌نام کنند، گفت: سامانه سماح سازمان حج و زیارت متصل به سامانه وزارت بهداشت است و بررسی می‌شود که آیا ثبت‌نام‌کنندگان واکسن دریافت کرده‌اند یا نه؟

محمدی فر با بیان اینکه زائران برای دریافت ویزا نیاز به پرداخت هزینه‌ای ندارند و دریافت ویزا مجانی خواهد بود، خاطرنشان کرد: این سفر به‌صورت هوایی خواهد بود و زائران باید حتماً تست Pcr نیز داده باشند و هنگام سوارشدن به فرودگاه نتیجه این تست را همراه خود داشته باشند.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه باتوجه‌به این که فرودگاه نجف یک فرودگاه خصوصی است و یکی از گران‌ترین فرودگاه‌ها محسوب می‌شود، تصریح کرد: ما در حال انجام مذاکرات هستیم که بتوانیم مقداری هزینه سفر هوایی زائران را کاهش دهیم و امید داریم که این رایزنی‌ها به نتیجه برسد.

محمدی فر با بیان اینکه کسانی که زودتر در سامانه سماح ثبت‌نام کنند و دارای شرایط ذکر شده باشند در اولویت پذیرش برای اعزام خواهند بود، افزود: ما تلاش خواهیم کرد که بحث‌های فنی در مورد افزایش سهمیه زائران ایرانی و عراقی را طی امروزوفردا به سرانجام برسانیم تا میزان دقیق سهمیه مشخص شود.

این مقام مسئول در ستاد مرکزی اربعین همچنین در مورد نتایج رایزنی‌ها با مقامات عراقی مبنی بر اینکه بازگشت زائران ایرانی از عراق به‌صورت زمینی باشد و آیا دولت عراق این درخواست را پذیرفته است یا نه، گفت: تا کنون عراقی با این پیشنهاد موافقت نکرده‌اند و تاکید داشته‌اند که رفت‌وبرگشت زائران به‌صورت هوایی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اربعین حسینی ویروس کرونا ستاد مرکزی اربعین ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد

ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی پاتریوت در اراضی اشغالی در مواجهه با حمله پهپادی-موشکی ایران موجب تصمیم مقامات این رژیم برای از رده خارج کردن آنها شده است.

به گزارش مشرق، در طول دو ماه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سامانه های قدیمی‌تر پاتریوت را با سامانه‌های پدافندی جدیدتر اسرائیلی از جمله گنبد آهنین تعویض خواهد کرد.

این تصمیم دو هفته پس از حمله موشکی پهپادی گسترده ایران به اراضی اشغالی اتخاذ شده است. حمله ای که در نوع خود بزرگترین رزمایش برای سامانه‌های پدافندی رژیم اسرائیل به شمار می‌رود.

به گزارش تایمز اسرائیل، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که قرار است نیروهای هوایی این رژیم در ماه‌های آینده با سیستم‌های دفاع موشکی قدیمی پاتریوت خود خداحافظی کرده و سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌تری را جایگزین کند.

در ماه فوریه، نیروی هوایی رژیم اسرائیل اعلام کرد که شماری از سامانه‌های پدافندی پاتریوت را از مدار خارج خواهد کرد و پرسنل این نیرو برای کار با سامانه پدافندی گنبد آهنین آموزش‌های لازم را خواهند دید.

بر اساس مقاله‌ای که در وب سایت ارتش این رژیم به زبان عبری منتشر شد، عنوان شده است که سامانه‌های قدیمی پاتریوت ظرف دو ماه آینده برای همیشه غیرفعال خواهند شد.

فرمانده گردان ۱۳۸ پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرده است که ما در شرایط کنونی در حال کاهش دادن تعداد سامانه‌های پدافندی پاتریوت و در نهایت جمع‌آوری کلی آنها هستیم.

سامانه پدافندی پاتریوت در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی و در بحبوحه جنگ خلیج فارس، به تقابل با برخی موشک‌های شلیک شده از سوی عراق به سمت اسرائیل پرداخته بود.

استفاده از این سامانه پدافندی از دهه ۱۹۹۰ میلادی از سوی ارتش رژیم اسرائیل عملیاتی شد؛ با این حال این رژیم، نخستین عملیات رهگیری خود را در سال ۲۰۱۴ و علیه یک پهپاد پرتاب شده از سوی حماس از نوار غزه انجام داد.

پس از آن از این سامانه علیه برخی پرتابه‌های سوری نیز استفاده شد. در جریان جنگ کنونی غزه نیز شاهد به کارگیری سامانه پدافندی پاتریوت بوده‌ایم که در اغلب موارد رهگیری‌ها بر اساس شناسایی نادرست صورت گرفته‌اند.

اکنون ارتش رژیم اسرائیل از اراده خود برای جایگزینی سامانه‌های قدیمی‌تر پاتریوت با سامانه پدافندی جدید اسرائیل خبر داده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت