Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-03@05:43:31 GMT

لزوم تداوم مبارزه زیرساختی با قاچاق در دولت بعد

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۲۰۶۶

‍‍‍‍‍‍

وزیر کشور گفت: اقدامات زیرساختی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید در زمان باقی مانده این دولت و دولت بعدی تداوم یابد تا جلوی خسارت‌های مالی در حوزه اقتصاد گرفته شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جمع خبرنگاران افزود: در جلسه امروز گزارش بسیار خوبی از اقدامات انجام شده در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارائه و قرار شد رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گزارشی در این خصوص در اختیار رسانه‌ها قرار دهد تا مردم در جریان فعالیت ستاد باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: این گزارش نتیجه زحمات همه ۲۰ دستگاه عضو ستاد از مرز‌ها گرفته تا تولیدی‌هاست که به طور جدی تلاش می‌کنند و موفقیت‌هایی به دست آورده اند.  وزیر کشور به گزارش مفصل مبارزه با قاچاق در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد و افزود: برآوردی از رقم قاچاق در سال ۱۳۹۸ ارائه شد که روند نسبت به سال‌های قبل کاهشی بود، اما باز هم قابل قبول نیست.  وی گفت: وقتی از مبارزه با قاچاق کالا و ارز صحبت می‌کنیم، شاید نخست کنترل‌ها و برخورد‌های فیزیکی در ذهن متبادر شود در حالی که در موضوع کشف قاچاق قوانین، مصوبات و نوع حرکت و جریانات اقتصادی باید مد نظر قرار گیرد.  رحمانی فضلی افزود: در سال ۹۸ حدود ۱۲ و نیم میلیارد دلار قاچاق از خارج به داخل و ۴ و نیم میلیارد دلار از داخل به خارج داشته ایم که نسبت به سال قبل‌تر روند کاهشی داشت، اما باید کمتر شود.  وی به موضوع سامانه‌ها اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۷ که بحث سامانه‌ها به طور جدی مطرح شد، حدود ۴۰ درصد پیشرفت داشتیم و امروز به ۷۲ درصد پیشرفت رسیده ایم. بسیاری از سامانه‌های ما ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته اند و اکنون کار می‌کنند. وزیر کشور با بیان اینکه سامانه یکپارچه یکی از روش‌های کنترل قاچاق کالا و ارز است افزود: با استفاده از سامانه جامع و یکپارچه می‌توانیم همه کار‌ها و خدمات را از مبدا تا مقصد و همچنین همه گردش ارز و مالی را تحت نظر داشته باشیم که این موارد جز با داشتن سامانه جامع امکان‌پذیر نیست.  وی گفت: برخی دستگاه‌ها مقاومت‌هایی در اجرای سامانه‌ها داشته اند که حالا شرایط بهتر شده است ضمن اینکه پیش از این کمبود داده‌ها را داشتیم که اکنون نداریم. برخی دستگاه‌ها هم سامانه را با نرم افزار‌ها و سیستم‌های خاص خود نوشته شده بود که قرار بود ۴۵ سامانه یکپارچه و واحد باشند که همه این‌ها در سه سال اخیر انجام شده است.  رحمانی فضلی افزود: همچنین در جلسه امروز اشکالات مد نظر سازمان بازرسی مطرح شد و برای سال ۱۴۰۰ نیز برنامه‌ها مصوب شد که باید برنامه‌های عملیاتی داشته باشیم و قرار شد دستگاه‌ها متناسب با نهاد خود برنامه‌های خود را بیاورند. وی گفت: یکی از موضوعات مطرح شده کنترل کالا‌ها، کالا‌ها در جاده‌ها بود چرا که یکی از روزنه‌های ورود و خروج کالا از طریق سیستم حمل و نقل است که با توجه به گزارش ارائه شده با سیستم نظارتی دقیق، این فضا بهتر شده است که باید تقویت شود. وزیر کشور ادامه داد: تلاش ما این بود با همسان‌سازی روش‌ها و سیستم‌ها، با هماهنگ‌سازی همه دستگاه‌های اجرایی و انگیزه دادن همه کارشناسان در این حوزه، کمک‌های خوبی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته باشیم. وی با بیان اینکه اعداد و ارقام و سیستم‌ها نشان می‌دهد اقدامات خوبی انجام شده، اما با نقطه مطلوب فاصله داریم، گفت: این کار زیرساختی باید در زمان باقی مانده این دولت و دولت بعدی تداوم یابد تا جلوی خسارت‌های مالی را در حوزه اقتصاد گرفته شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: وزیر کشور ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، رحمانی فضلی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزیر کشور ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز رحمانی فضلی مبارزه با قاچاق کالا و ارز رحمانی فضلی سامانه ها دستگاه ها وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل از محکومیت قاچاقچیان انواع کالا در یک باربری خبر داد.

علی رحیمی آذر، ۱۱ اردیبهشت گفت: شعبه دوم بدوی قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اردبیل به پرونده نگهداری قاچاق انواع کالا از جمله بادام هندی، مغز فندق و کشمش خارجی به ارزش یک میلیارد و ۳۴۳ میلیون ریال، انواع اسپری و داروی خارجی به ارزش ۱۳۱ میلیون ریال، قهوه به ارزش ۳۶۵ میلیون ریال و انواع سیگار الکترونیکی ، مایع قلیان و پیپ خارجی به ارزش ۱۶۹ میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متهم را به پرداخت سه میلیارد  ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رحیمی آذر گفت: مأموران نیروی انتظامی اردبیل محموله قاچاق را از یک باربری کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان