Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، عیسی نورالهی، مدیر آموزش، پژوهش‌های توسعه‌ای و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، امروز پنجم مرداد ماه در آئین افتتاحیه کارگاه منطقه‌ای «آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت» که به همت جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی در حال برگزاری است، اظهارکرد: در راستای توانمندسازی کارکنان، مباحث مربوط به آموزش یک تکلیف برای دستگاه‌های اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: نیروی انسانی یکی از سرمایه‌های اصلی و اساسی دستگاه اجرایی بوده در این راستا توانمندسازی این قشر برای سازمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
نوراللهی افزود: با توجه به راه اندازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و لزوم تربیت نیروهای متخصص برای استفاده از این مهم، برپایی دوره آموزشی با مشارکت جهاددانشگاهی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه این سامانه، دریافت خدمات دولت را تسهیل می‌کند، ادامه داد: ایجاد فضای رقابتی در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سلامت نظام اداری در دستگاه‌ها، امکان دسترسی گسترده و آسان تامین کنندگان به معاملات از مزایای این سامانه است.
نورالهی با تاکید بر لزوم تداوم آموزش‌ها به منظور بهره‌مندی همه عوامل دخیل در حوزه مالی ادارات، یادآورشد: امیدواریم این آموزش‌ها به صورت شبکه‌ای برپا شود تا نیاز به آموزش همه عوامل اجرایی مرتفع شود.
وی خاطرنشان کرد: در کارگروه آموزش و پژوهش استان در نظر داریم تا از ظرفیت جهاددانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها به منظور ارائه آموزش‌های لازم در حوزه‌های مختلف و انتقال تجربیات برای سال جاری بهرمند شویم.
مجتبی مروتی، مسئول سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در خراسان‌شمالی نیز در این جلسه اظهارکرد: سامانه تدارکات یک سیستم جامع به منظور انجام معاملات دستگاه‌های اجرایی در یک بستر الکترونیکی بوده و به دستگاه‌های اجرایی این توانایی را می‌دهد که تمام مراحل معامله از زمان ثبت درخواست تا تبادل وجه را برای دستگاه‌ها و در یک سیستم یکپارچه و استاندارد، منطبق با کلیه قوانین و مصوبات را انجام دهند.
وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی موظف به استفاده از این سامانه در یک بستر امن و استاندارد برای امور معاملاتی خود هستند، گفت: شفافیت کامل، توسعه عدالت در جامعه، کاهش هزینه و زمان، کنترل معاملات و مدیریت گردش مالی از مزایای بکارگیری این سامانه است.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی نیز گفت: ارتقاء كيفيت در خدمات، محصولات، ابداع و نوآوري در گرو آموزش‌های تخصصی است.
محسن رحمانی در این خصوص اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی توسعه ای و تسهیلگر در کشور ایفای نقش دارد و آموزش های تخصصی و تخصصی پیشرفته به عنوان یکی از اهداف و برنامه های اصلی و به‌عنوان مکمل فعالیت‌های پژوهشی و فناوری، فرهنگی و اشتغال در این نهاد محسوب می‌شود.
وی افزود: جهاددانشگاهی با مطالعه و بررسی دقیق نیازهای آموزشی در جامعه و طراحی و اجرای با کیفیت دوره‌های تخصصی بدنبال ارتقاء سطح دانش، بینش، افزایش کارایی و بهره وری و پرورش نیروی متخصص، خلاق، کارآمد در سطح کشور است.
رحمانی ادامه داد: این نهاد با تدوین و اجرای بیش از ۷۰۰ عنوان دوره آموزشی تخصصی پیشرفته و گستردگی بیش از ۱۴۰ مرکز آموزشی در استان‌های کشور با ظرفیت بالغ بر 500 هزار فراگیر در سال، از جمله ظرفیت‌های آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته فعال و موثر در کشور است.
وی گفت: استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی و انقلابی در ارائه آموزش‌های تخصصی فرصتی مغتنم برای تمامی سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی، صنایع، دانشجویان و دانش آموختگان در استان محسوب می شود.
وی افزود: با توجه به ضرورت موضوع و لزوم برنامه ریزی در برگزاری دوره های تخصصی و تخصصی پیشرفته، این مهم یکی از شاخص‌های موثر در ارتقای ارائه خدمات، تولید و اشتغال پایدار در استان است.
کارگاه منطقه‌ای آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به میزبانی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، امروز آغاز به کار کرده است و تا هفتم مردادماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن سامانه سناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس