Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید امیر اصغری مدیر سامانه تدارک الکترونیکی دولت با اشاره به مزایای اصلی سامانه ستاد گفت: شفافیت مهمترین ویژگی سامانه تدارکات دولت است  چراکه دولت میتواند با شفاف شدن واقعی هزینه برای بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد برنامه ریزی کند. همچنین کلیه اجزا سامانه مبتنی بر قوانین و قواعد قانونی است و به این ترتیب کنترل سیستمی نیز صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، امنیت از دیگر ویژگیهای سامانه ستاد بوده و از آنجا که در این سامانه از رمزنگاری متقارن استفاده شده خیال مناقصه گذار و مناقصه گر از محرمانه ماندن اطلاعات آسوده است.

این مقام مسئول در وزارت صمت گفت: براساس تحقیقی که در کشور کره انجام شده با به کارگیری این سامانه حدود 8 میلیون کاغذ صرفه جویی شده و به نظر میرسد در کشور ما نیز با استفاده از سامانه ستاد حدود 9 میلیون کاغذ حذف خواهد شد که این موضوع صرفه جویی قابل توجهی برای کشور به حساب می آید.

اصغری ادامه داد، از طریق سامانه ستاد مسیری مناسبی برای ارائه امار بروز و کارامد به دستگاههای اجرایی و نظارتی فراهم میشود. همچنین باید به این نکته توجه داشت که سامانه ستاد توسط جوانان و متخصصین داخلی کشور راه اندازی شده و موضوع بومی و داخلی بودن یکی از ویژگی های مهم این سامانه است.

مدیریت سامانه تدارک الکترونیکی دولت با بیان اینکه، استفاده از سامانه ستاد منجر به بهبود رتبه ایران در شاخص جهانی تسهیل کسب وکار  شده است، گفت:  به عبارت دیگر به کارگیری سامانه ستاد منجر به ارتقا رتبه کشور در شاخصهای مثل شفافیت و توسعه دولت الکترونیک شده که این موضوع در جذب سرمایه گذاری خارجی نیز موثر است.

وی با بیان اینکه، تاکنون حدود 5300 دستگاه در سامانه ستاد از همه قوا ثبت نام کرده اند، گفت: از 41 هزار مناقصه برگزار شده از سال 91 به این سو 57 درصد حجم ریالی و بیش از 50 درصد تعداد مناقصات طی 1.5 سال اخیر انجام شده است.

این مقام مسئول با اشاره به ابلاغیه اردیبهشت ماه خزانه دار کل کشور درخصوص الزام ذیحسابان برای استفاده از اطلاعات سامانه تدارک الکترونیکی گفت: در حال حاضر ذی حسابان سراسر کشور هیچ گونه معامله دولتی خارج از سازوکار سامانه ستاد را تایید نمیکنند.

وی با بیان اینکه تا کنون حجم ریالی قراردادهای منعقد شده حدود 50 هزار میلیارد تومان است، گفت: براورد کل معاملات دولتی بیش از 250 هزار میلیارد تومان است. درحال حاضر 5300 میلیارد تومان معامله خرید، 41 هزار میلیارد تومان معامله مناقصه  و بیش از 3 هزار میلیارد تومان نیز معامله مزایده در سامانه ستاد صورت گرفته است.

اصغری افزود، تاکنون بیش از 164 هزار میلیارد تومان سفارش خرید در سامانه ستاد صورت گرفته و همچنین 122 هزار مورد نیز مزایده در این سامانه بارگذاری شده است.

وی با بیان  اینکه، برآورده های انجام شده نشان میدهد تا سال آینده تعداد تامین کنندگان ثبت نام شده در سامانه ستاد به بیش از 200 هزار نفر خواهد رسید.

اصغری با اشاره به همایش ها و دوره های اموزشی رایگانی که برای آشنایی اصناف و تامین کنندگان با سامانه انجام شده است گفت، متاسفانه هنوز تعداد تامین کنندگان از سامانه ستاد به حد معقول نرسیده است و از طرفی برخی دستگاههای اجرایی نیز به قانون تمکین نکرده  اند.

وی گفت، بر اساس ماده 9 برنامه ششم توسعه و ماده 50 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه و همچنین مصوبه اردیبهشت ماه هیئت دولت دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی غیر دولتی مکلف شده اند تمامی مراحل معاملات خود را از طریق سامانه ستاد انجام دهند.

به گفته اصغری، پیش بینی میشود تا سال آینده 150 هزار میلیارد تومان تراکنش مالی در سامانه ستاد به ادرس setadiran.ir انجام شود این درحالی است که برخی براوردها نشان میدهد کل بودجه معاملاتی دستگاههای دولتی حدود 250 هزار میلیارد تومان است.

وی افزود، البته باید به این نکته توجه داشت که استقبال از سامانه رشد قابل توجهی داشته است و در سالهای اتی این روند بهبود خواهد یافت.

اصغری ادامه داد، از سال اینده با توجه به الزام قانونی برنامه ششم توسعه حجم ورود دستگاههای اجرایی به سامانه ستاد رشد قابل توجهی خواهد داشت.

این مقام مسئول در پاسخ به سوالی در خصوص تخلفات احصا شده در سامانه ستاد گفت:  الکترونیکی کردن به معنای حداقل شدن تخلفات نیست نکته مهم این است که ریسک تخلفات بالا میرود و دستگاههای نظارتی نیز دسترسی کامل برای برخورد با فساد را دارند. درحال حاضر نیز دستگاههای نظارتی مثل سازمان بازرسی و دیوان محاسبات میتوانند اطلاعات هرمعامله ای را از سامانه ستاد دریافت کنند.

به گفته اصغری، یکی از برنامه های مهم در سامانه ستاد استفاده از اپلیکیشن های موبایلی به جای توکن یا پلتفرم سخت افزاری نگهداری امضای دیجیتال است. این موضوع منجر به کاهش هزینه ها برای خدمت گیرندگان امضای دیجیتال میشود چراکه هزینه هر توکن حدود 200 هزار تومان است و عمدتا از خارج کشور وارد میشود که این موضوع از خروج ارز نیز جلوگیری میکند.

وی در پایان گفت: همچنین عدم حضور تامین کنندگان واجد شرایط و معتبر در سامانه ستاد عرضه را برای واسطه های با کیفیت نامطلوب و قیمت نامتعارف باز میکند به همین دلیل از همه تامین کنندگان، اصناف و اتحادیه ها درخواست میشود از بازار سامانه ستاداستفاده کنند.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: وزارت صمت سامانه ستاد سرمایه گذاری خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۵۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش باران در اغلب مناطق کشور طی امروز؛ ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی وضعیت جوی استان‌های مختلف را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، صادق ضیائیان با بیان اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز در اغلب مناطق کشور شاهد بارش خواهیم بود، اظهار کرد: در شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز بارش پراکنده و در سایر مناطق کشور رگبار و رعد و برق رخ خواهد داد. شدت بارش در جنوب و شرق کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: جمعه (۱۴ اردیبهشت) در نوار غربی کشور رگبار و رعدوبرق، در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، شرق و شمال شرق بارش پراکنده و در مناطق مرکزی، جنوب و جنوب شرق بارش خفیف باران و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود. جمعه بارش در غرب و جنوب غرب شدت خواهد داشت.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه شنبه (۱۵ اردیبهشت) در نوار شمالی، برخی مناطق شرق و غرب کشور رگبار پراکنده رخ خواهد داد، یادآور شد: یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در نوار شمالی کشور ابرناکی و بارش خفیف باران دور از انتظار نیست. دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) سامانه بارشی جدید از غرب وارد کشور شده و در نیمه غربی کشور موجب ابرناکی و رگبار و رعد برق موقتی خواهد شد.

به گفته ضیائیان، امروز مناطق مرکزی خلیج فارس، جمعه تنگه هرمز و جمعه و شنبه دریای خزر مواج است.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۴ اردیبهشت) نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، از بعد از ظهر ابری همراه با بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و طی روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) ابری و بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق از بعدازظهر وزش باد شدید و کاهش ابر با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه ۵ و ۴ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۲۹ و ۳۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌ها در ۱۷ استان / ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • تداوم بارش‌ها در ۱۷ استان | ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه
  • تداوم بارش‌ها در ۱۷ استان / ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه
  • بارش باران در اغلب مناطق کشور طی امروز؛ ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه
  • ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه/ شدت بارندگی در این استان‌ها
  • منتظر سامانه بارشی جدید باشید / بارش‌ها در جنوب و شرق کشور شدت می‌گیرد
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • یزد؛ همچنان کم بارش ترین استان کشور/ سامانه جدید بارشی در استان یزد+ فیلم